Muut palvelut

Rakennussuunnittelu ja turvallisuus | Turku

Insinööritoimisto Kasisataa Oy suunnittelee ja ohjaa läpi vaativien rakennus- ja saneeraustöiden turvallisuutta, velvoitteita ja aikataulusuunnitelmia ajatellen. Kauttamme saat vastaavan mestarin ja rakennusvalvojan palveluiden ohella myös esimerkiksi rakennussuunnittelijan, rakennesuunnittelijan, lvis-suunnittelijan, pääsuunnittelijan ja turvallisuuskoordinaattorin. Toteutamme huoneistoremonttitöiden, kattoremonttitöiden, julkisivuremonttien ja linjasaneerausten valvonnat Turun alueella.

Kysy lisää monipuolisista palveluistamme »

Talonrakennustyön paikallisvalvojan FISE-pätevyys

Meillä on talonrakennustyön paikallisvalvojan FISE-pätevyys. Kts. tästä FISE-pätevyydestä »

Rakennussuunnittelu

Rakennussuunnittelija suunnittelee hankkeen mm. kaavan ja lupamääräykset täyttäväksi (ARK- suunnitelmat). Rakennussuunnittelijan ammattitaitoon kuuluu ottaa huomioon lakisääteiset vaatimukset sekä erilaiset kuntakohtaiset asemakaavat ja esteettömyysvaatimukset. 

Rakennesuunnittelu

Rakennesuunnittelijan erikoisosaamista on hankkeen rakennusmääräysten suunnittelu siten, että se vastaa voimassaolevia rakennusmääräyksiä (RAK- suunnitelmat). Rakennesuunnittelua on esimerkiksi tasopiirustusten laadinta, materiaalien valinnat ja lujuuslaskelmien tekeminen vallitsevien viranomaismääräysten ja ohjeiden puitteissa.

Pääsuunnittelu

Pääsuunnittelijan vastuulla on varmistaa kaikkien suunnitelmien yhteensopivuus rakennus- tai saneeraushankkeessa. 

Turvallisuuskoordinaattori

Turvallisuuskoordinaattorin nimeäminen rakennushankkeeseen on lakisääteistä työn turvallisen tekemisen varmistamiseksi. Turvallisuuskoordinaattorin tehtävänä on ohjata suunnittelijoita ja tekijöitä eri työvaiheissa. Työn tilaajan on nimettävä turvallisuuskoordinaattori.

Kysy lisää »