Vastaava mestari

Omakotitalon rakennusurakan suunnittelu ja ohjaus | Turku

Insinööritoimisto Kasisataa Oy tarjoaa rakentamiseen ja saneeraustöihin tarvittavaa rakennusvalvontaa ja konsultointia. Yrityksen kautta saat kätevästi vastaavan mestarin pientalon ja omakotitalojen rakennusurakoihin. Kysy lisää vastaavan mestarin tehtävistä ja helpota rakennus- ja remonttitöiden kulkua oleellisesti. Huolellisella suunnittelulla vastaava mestari maksaa itsensä takaisin ja antaa turvaa laadukkaalle lopputulokselle.

Mikä vastaava mestari?

Vastaavan mestarin tehtävänä on huolehtia siitä, että rakennusurakka etenee ja valmistuu rakennusmääräysten ja lupaehtojen mukaisesti. Vastaava mestari myös huolehtii, että muut vaadittavat tarkastukset tulee tehtyä ajallaan. Vastaava mestari kannattaa ottaa rakennusurakkaan mukaan alkuvaiheessa eli siinä kohtaa kun vasta suunnitellaan rakentamista ja tontin hankintaa. Ammattimaisella vastaavalla mestarilla on hyviä vinkkejä ja neuvoja tontin ja rakennuksen yhteensopivuudesta. Osaava vastaava mestari maksaa usein jo tässä vaiheessa itsensä takaisin. 

Maankäyttö- ja rakennuslaki edellyttää, että lupia ja muita viranomaishyväksyntää vaativassa rakennushankkeessa tulee olla vastaava mestari, jonka tehtävänä on työn laadun, määräysten ja lupien valvonta.

Ota yhteyttä »