Rakennusvalvonta

Ammattimaista rakentamisen valvontaa | Turku

Insinööritoimisto Kasisataa Oy on rakentamisen valvontaan erikoistunut turkulainen insinööritoimisto. Ammattimainen rakennusvalvoja huolehtii siitä, että rakennushanke edistyy tehtyjen suunnitelmien mukaisesti niin materiaalien kuin aikataulujen osalta. Yrityksemme on erikoistunut erityisesti vaativien linjasaneerausten, kattoremonttien ja julkisivuremonttien rakennusvalvontaan Varsinais-Suomen alueella. Ota yhteyttä »

Erityisesti linjasaneerauksissa meiltä löytyy kokemusta yli kymmenen vuoden ajalta vastaavana mestarina, valvojana ja projektikoordinaattorina.

Taloyhtiöiden remonttitöiden valvonta

Asunto-osakeyhtiölaki velvoittaa, että taloyhtiön osakkaan tulee ilmoittaa kiinteistössä suoritettavista remonteista sekä sen, että taloyhtiön tulee valvoa remontin kulkua. Tämän velvoitus on nähtävä kuitenkin oikeutena eikä velvollisuutena. Paras lopputulos saadaan huolellisella suunnittelulla ja asianmukaisella urakan valvonnalla. Aivan pienimmistä huoneistoremonttitöistä ei tarvitse ilmoittaa, tällaisia voivat olla esimerkiksi pienet maalaustyöt tai esimerkiksi tapetoinnit.

Remonttien valvonta kannattaa myös siksi, että se lisää asunnon arvoa kun tehdyt remontit on valvottu ammattimaisesti ja kaikki on dokumentoitu tulevaisuutta varten. Valvontatyö on myös kotitalousvähennykseen kelpaavaa työtä.

Olemme riippumaton rakentamisen valvontaan, projektijohtoon ja koordinointiin perehtynyt insinööritoimisto. Suunnittelemme parhaan mahdollisen työnkulun ja saneerauskokonaisuuden. Hyvä projektikoordinaattori on syytä ottaa mukaan hyvin varhaisessa vaiheessa rakennusurakan alkua. Parhaan hyödyn taloyhtiö saa valvonnasta joka on koko hankkeen ajan mukana. Tulemme mielellämme kertomaan jo aivan ensimmäisiin yhtiökokouksiin eri vaihtoehdoista ja mahdollisuuksista ja olemme hankkeessa mukana aina viimeisiin takuutarkastuksiin asti. Yrityksemme katsoo kokonaisuutta, laatii hankesuunnitelmat sekä kilpailuttaa ja suosittelee suunnittelijoita ja urakoitsijoita taloyhtiölle.

Ota yhteyttä »